Ik probeer steeds de link te leggen tussen uw bedrijf, organisatie of activiteit enerzijds en de markt anderzijds. Vanuit mijn achtergrond als ondernemer en bedrijfskundige kan ik hieraan een bijdrage leveren. Het is mijn passie om ondernemers mijn kennis en ervaring te bieden.

Samen met de opdrachtgever probeer ik het bedrijfsconcept scherp te krijgen en na te gaan of er wellicht nog meer kansen zijn. De uitkomsten van dergelijke sessies zijn vaak verrassend!

De combinatie design, techniek en commercie ervaar ik steeds als zeer uitdagend en ik vind hier dan ook veel voldoening in.

Daarnaast werk ik als vrijwilliger voor de stichting Femi in de rol van adviseur voor India. Zie ook: www.assist-india.org.

Support

Support is belangrijk. U moet ervan op aan kunnen dat uw webdesigner voor u klaarstaat. Niet alleen tijdens de ontwerpfase maar ook daarna.

Innovative Ideeën

Door innovatieve ideeën ontstaat er een interessantere website die bezoekers langer kan vasthouden. In een interactief proces met de opdrachtgever ontstaan de beste ideeën.

Technologie

De technologische ontwikkeling op internet gaat nu heel snel. Vele nieuwe mogelijkheden die commerciële kansen bieden. Daarom is state-of-the-art technologie noodzakelijk.

Full 1
'Zeer prettig samengewerkt met Leo en ben heel erg tevreden met het resultaat.' (Brové Plastics B.V.)
Full 1
Full 1
'Leo has been extremely thoughtful and proactively interacted with us....' (Sandberg & Partners)
Full 1
Full 1
'Daarbij was hij naast een professionele webbouwer ook een inhoudelijk klankboard voor mij.' (The Dutch German Connection)
Full 1
Full 1
'Voorziet in een erg belangrijk gereedschap: het genereren van aanvragen' (Valk Architecten)
Full 1