Referenties

Hooge Raedt Social Venture B.V.

Friends Indeed

Friends Indeed

 

 

Brové Plastics B.V.

Brove

 

OMG interieurontwerp

OMG interieurontwerp

 

Kaschra bouwmanagement B.V.

Kaschra bouwmangement

Optiekhuys Elspeet

Optiekhuys Elspeet

SFA Packaging B.V.

SFA packaging

Sloepverhuur Vathorst

Sloepverhuur Vathorst

Praktijk voor voeding en diëtetiek

Dietist Vathorst

ASSIST – India

Assist India

De Rooij Verspaning

De Rooij verspaning

 

Fierce Fighting Gear

Fierce fighting

Valk architecten

 

1+1=3
Een rekensom die normaal gesproken niet klopt maar wel opgaat voor de samenwerking met Leo. Door zich sterk in te leven in zowel het bedrijf als de klanten ontstaat een website die niet alleen fraai, duidelijk en informatief is maar ook voorziet in een erg belangrijk gereedschap: het genereren van aanvragen. Dankzij de website worden aanvragen ook verrassend soepel omgezet in opdrachten, men is immers al uitstekend geïnformeerd voordat daadwerkelijke kennismaking heeft plaatsgevonden. Hierin ligt een herkenbare kracht van Leo: niet alleen een fraai ontwerp maken maar het ook uitvoeren als een solide bouwwerk. Complimenten!

Ir. Arjan Valk, architect

Valk Architecten

Sandberg & Partners

 

Sandberg & Partners SA

Leo has been extremely thoughtful and proactively interacted with us from the initial discussions around vision and concept through the entire development process until final launch of the website. His gift to grasp and co-develop a concept and to translate this vision into an tangible website is admirable. Leo’s focus on details, artistic and technical knowledge and his ability to keeping the broad picture helped us tremendously throughout the process. Despite the geographic distance between Switzerland and the Netherlands, we always enjoyed interacting with him (while working and communicating through Skype and other means) and his work with other required third parties (webhosting companies and other data providers) was extremely smooth.
He always went the extra mile, promptly reacted to our request and made sure that everything went according to plan.
We highly recommend this work and wish him and Wendy all the best! Don’t look for anybody else for a web designer!

Ethan Schärer

Sandberg & Partners SA

The Dutch & German connection

Leo heeft met gedegen vakkennis en groot engagement mijn bedrijfslogo ontworpen en mijn website gebouwd.

Daarbij was hij naast een professionele webbouwer ook een inhoudelijk klankboard voor mij. Leo dacht inhoudelijk mee, om via de website een duidelijk beeld van de werkzaamheden van mijn bureau neer te zetten.

Hij is bijzonder betrokken en niets is te veel voor hem om een tevreden klant te hebben. Ik heb het als bijzonder prettig en aangenaam ervaren met Leo te werken en kan een samenwerking met hem dan ook van harte aanbevelen. Kijk voor het prachtige resultaat op www.dutch-german-connection.com.

Anke Dorenbos

Eigenares, The Dutch & German connection

Dankzij Leo heb ik een prachtige professionele website.

De samenwerking verliep zeer flexibel. Een idee of aanpassing was geen probleem en Leo zelf kan ik ook zeer creatief en professioneel noemen. Nieuwe ideeën en inzichten waren geweldig.

Sneller dan gedacht was mijn website up and running.

Ik zou Leo absoluut overal aanraden!

Kim Kluts

Coach & Inspirator

Johan Schreuder opticien

Op het moment dat ik een switch ging maken in mijn carrière van detaillist naar freelancewerk besefte ik dat een goede website een vereiste is.

De heldere voorstellen van Leo Verzijl en de uitvoering daarvan waren geweldig. Hoe hij vorm geeft aan de persoonlijke wensen er een site ontstaat die bij je past. Leo is een integere persoon die rustig maar to the point denkt en werkt.

Mijn opdrachtgevers gaven ook meerdere keren aan mijn website als heel professioneel te ervaren.

Kortom voor een succesvolle website is Leo Verzijl de aangewezen persoon.

Johan Schreuder

Freelance Opticien

Moulds and More B.V.

Onlangs hebben we besloten een professionele website te laten ontwerpen. Na het inwinnen van informatie waaraan een website moet voldoen heb ik via een bijeenkomst Leo Verzijl ontmoet.

Tijdens het eerste oriënterend gesprek was er al direct een klik, hij begrijpt duidelijk wat belangrijk is en weet ook wat belangrijk is in een website. Ook de no-cure no-pay belofte en een zeer redelijke prijsstelling maakt het “an offer you can’t refuse” Wij zijn heel tevreden over de website en verwachten dan ook extra business te kunnen genereren via de nieuwe website.

Marco de Bruin

Directeur, Moulds and More B.V.

Wendy Walrabenstein

Zonder Leo had ik nu geen website gehad. Ik zag huizenhoog op tegen alle moeite en energie alsook de kosten.
Maar ik wilde echt heel graag bloggen en wel op een mooie, rustige website met professionele uitstraling.

Naast een goede website heeft Leo een supermooi logo voor me ontwikkeld. Ook heeft hij me uitgelegd hoe ik zelf nieuwe posts kan plaatsen, lijsten kan beheren met mijn volgers en professionele mailings kan opzetten. En het werkt! Mijn blog heeft ondertussen duizenden (unieke) bezoekers per maand.”

Wendy Walrabenstein

Food & Heath Blogger

Jane Fountaine

Leo Verzijl created for me a beautiful, colourful homepage. Often I receive positive feedbacks from customers and from new clients who spot me because of my homepage which represents me in an appealing way.

I appreciate the way Leo Verzijl runs my homepage. If I have news to release I can’t do on my own, he immediately has the work done!

If you like you are heartily invited to check what great work he did 🙂 www.janefountaine.com. My very best recommendations!”

Jane Fountaine

Singer - Songwriter

Ruth van der Vliet

Toen ik jaren geleden begon als zelfstandige coach en counselor bleek het maken van een site veel meer voeten in de aarde te hebben dan ik dacht. Het ging niet alleen om de site, maar om het complete plaatje: welke ideeën heb ik bij mijn coachpraktijk, hoe wil ik mezelf presenteren op internet, waar sta ik eigenlijk voor?

Samen met Leo heb ik deze vragen onder de loep genomen. Met een professionele en gedreven aanpak heeft hij mij hierin begeleid en met al mijn input en wensen heeft hij een prachtige site gemaakt. Met een vindbaarheid op Google waar menigeen jaloers op is.

Ruth van der Vliet

Coach & counselor

Gunesh

Ik was op zoek naar een webdesigner om mijn website professioneler te maken: qua uitstraling,  overzichtelijkheid en vindbaarheid op Google. En daarnaast wilde ik ook hulp met het maken en versturen van nieuwsberichten over de activiteiten die ik verzorg, zodat het me zo min mogelijk tijd kost en zoveel mogelijk oplevert. Ik ontmoette Leo en zag gelijk dat hij verstand van zaken heeft; hij nam mijn oude website onder de loep en zag in 1 oogopslag wat er allemaal verbeterd en veranderd kon worden. Hier is een samenwerking uit voortgekomen die ik nooit eerder heb meegemaakt.

We ontwierpen we in een gezamenlijk proces mijn nieuwe website met heel veel geduld van Leo’s kant. Onze samenwerking is een verademing voor mij en mijn website is adembenemend geworden, ik krijg alleen maar leuke reacties!

Gunesh

Annet Manche-van Laar

Cécile Prakken

Bij het woord website zat ik met mijn handen in het haar, maar wat doe je tegenwoordig zonder website?
Dankzij de professionele aanpak van Leo ben ik nu heel blij en trots op mijn website. Leo helpt, geeft advies, draagt ideeën aan, maar het is en blijft jouw website.
Hij zorgt ervoor dat de site bij jouw persoonlijkheid en activiteit past, en …… Leo heeft me een beetje wegwijs gemaakt in die mysterieuze wereld en nu ben ik zelf in staat om een blog op mijn site te plaatsen. Mocht er toch nog iets mis gaan, Leo weet het altijd op te lossen, hij staat altijd voor je klaar!”

Cécile Prakken

Musicus, TV presentatrice en docent